Антикорупційна аґенція затвердила порядок перевірки е-декларацій.

 

Національна аґенція з питань запобігання корупції затвердила порядок перевірки електронних декларацій, розроблений у співавторстві з Міністерством юстиції.

 

Таке рішення НАЗК прийняла на своєму засіданні у п'ятницю, повідомляє "Українська правда".

 

"Ми щойно схвалили узгоджений з Міністерством юстиції та секретаріатом Кабінету міністрів порядок повної перевірки декларацій", – підтвердив член НАЗК Руслан Рябошапка у коментарі "Українській правді".

 

З його слів, одразу після засідання документ повезли на реєстрацію в Мін'юст.

 

У Міністерстві юстиції заявили про готовність затвердити реєстрацію порядку перевірки декларацій протягом доби. Таку заяву Мін'юст оприлюднив іще до того, як Антикорупційна аґенція провела своє засідання.

 

"Закликаємо членів агентства проявити відповідальність у своїй роботі і підтвердити озвучену вчора під час засідання робочої групи позицію про погодження даного тексту", – ішлося у відозві відомства.

 

"Важливо, щоб на реєстрацію до Мін'юсту надійшов саме той варіант, який був узгоджений усіма членами робочої групи, – додали у міністерстві. – Немає часу для безкінечних обговорень і узгоджень. Ми маємо нарешті прийняти та зареєструвати цей порядок та дати старт повноцінному проведенню перевірок електронних декларацій чиновників".

 

10.02.2017