ФДМУ судиться з обласною радою за Палац мистецтв.

 

Фонд державного майна України хоче через суд забрати у Львівської обласної ради Палац мистецтв. Про це йшлося учора на апаратній нараді у Львівській ОДА, пише Гал-Інфо.

 

Заступник голови ЛОР Володимир Гірняк вважає, що це може бути помилкою.

 

«Я щиро сподіваюсь, що це просто непорозуміння, адже це обласна комунальна установа, і нещодавно ми шляхом конкурсу призначили там керівника. Таку ж позицію займають і у Львівській ОДА», - сказав Володимир Гірняк.

 

За його словами, про такі наміри стало відомо із повідомлення, що завтра, 25 січня, у Київському міському господарському суді  відбуватиметься судове засідання за позовом Фонду держмайна.

 

«Ми залучені як сторона судового позову. Юристи стверджують, що підстав до судових вимог взагалі нема», - сказав Володимир Гірняк.

 

Він також додав, що позовні вимоги досить натягнуті. Йдеться начебто про те, що це приміщення має перебувати у державній власності.

 

«Незрозуміло, чи у Фонді нема інших справ, чи що... Також невідомо, чи сплачено держмито за судовий позов, а це десь приблизно 100 тис. грн. Досить серйозні кошти, як для Фонду державного майна», - сказав Володимир Гірняк.

24.01.2017