До травмпунктів за кілька днів звернулись понад 300 людей.

 

У Львові за минулу добу, 15 листопада, до травмпунктів звернулись 187 людей, з них 30 – госпіталізовано, інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

В Івано-Франківську з часу снігопаду у травмпункти звернулись майже 40 людей, найбільше – 30 люднй – у понеділок, 14 листопада, ідеться в сюжеті телеканалу 402. Половину з них госпіталізували.

 

Майже 100 людей потрапили до лікарів у Тернополі, де міська влада зовсім не дає ради з прибиранням вулиць, пише видання 20 хвилин.

 

Так, за неділю, 13 листопада, лише до травмпункту на вул. Шпитальній звернулись близько 30 тернополян, які травмувались на вулиці. За суботу сюди звернулись близько 20 людей, а в понеділок лише за пів дня - 25.

 

Ще 10 людей госпіталізували у лікарні швидкої допомоги: це люди з переламаними ногами, руками.

 

Серед постраждалих переважно люди віком 25-50 років, дітей немає.

 

Міська влада Тернополя, повідомляє Репортер, визнала, що неспроможна впоратись з наслідками снігопаду і просить допомогу в Служби автомобільних доріг та в рятувальників.

 

Так, в Служби автомобільних доріг місто попросило техніку  для розчистки снігу, адже зі 7 піскорозкидачів, що є у комунальних службах обласного центру, 6 – поламані. А в обласного управління надзвичайних ситуацій місто просить спецтехніку для розблокування фур.

 

Ще минулої п’ятниці, коли з’явилась інформація про циклон, дорожники міста заявили, що готові до снігопадів.

16.11.2016