Депутат-хабарник подав апеляцію на рішення суду про заставу в 4 млн.

 

Затриманні під час отримання хабара депутати Винниківської міської ради намагаються зменшити розмір застави, заявив підприємець,  в якого затримані вимагали гроші, Павло Фіщук, інформує Дивись.Інфо.

 

«Подана апеляція, і є інформація, що ці особи намагаються домовитися з суддями. Намагаються вплинути на апеляційний суд, щоб зменшити до сміхотворної суми 200-300 тисяч гривень. Є інформація, що для Чорного виробляється румунський паспорт з іншим прізвищем, щоб вийти на свободу і виїхати за кордон», – стверджує Павло Фіщук.

 

«Цим  займається партнер Чорного, колишній мер Винник Уваров. Для Чорного просять зменшення застави, бо розуміють, що не уникнуть покарання –  відповідно застава не повертається», – додав депутат Винниківської міської ради Володимир Почаєвець.

 

Як стверджує Павло Фіщук, йдеться про діяльність злочинної групи.

 

«У Винниках є злочинна група, яку саркастично називають «Ніф-ніф і наф-наф». Її очолюють колишній мер Винник Сергій Уваров і Андрій Чорний, який був затриманий на хабарі з ще двома депутами Винниківської міськради» – заявив  Павло Фіщук.

21.10.2016