Світ за очі

 

Перша історія - документальне роуд-муві української режисерки Надії Парфан про хлопців з гурту Reve ta Stohne, які поїхали на заробітки у Польщу. Друга стрічка - "Театр одного актора" польського режиcера Якуба Пьонтека про харизматичного невдаху-актора, що не може знайти роботу вдома та їде до Норвегії збирати картоплю.

ТЕАТР ОДНОГО АКТОРА / One Man Show
Марчін - актор, який не зіграв жодної головної ролі у кіно. Народився у маленькому польському містечку, у свої 33 роки єдиний з трьох братів досі не одружився. Все життя мріяв грати у кіно, як його ідол Роберт де Ніро. Він пробує виступати у кабаре та працювати стенд-ап комедіантом та, не зважаючи на фрустрацію та проблеми, продовжує боротьбу.
Останні 7 років Марчін щоліта їздить до Норвегії підробляти на збиранні картоплі.

REVE TA STOHNE ON TOUR
Як далеко можна зайти на шляху до мрії? Eugene Slavyanov і Maksym Ostiak перестали ходити в офіс і серйозно взялись за музику. Їхній гурт має назву Reve ta Stohne. Хлопці займаються горловим співом і мріють стати справжніми рок-зірками. Та для початку їм знадобляться музичний кліп і студійний альбом. А головним чином – гроші, якими треба за це заплатити. У пошуках заробітку «Reve ta stohne» їдуть на Захід.

вул. Коперніка 17Львівський палац мистецтв Чтв, 09/29/2016 - 19:00

До теми