Джордж Буш-старший вирішив голосувати за Гілларі Клінтон.

Про намір екс-президента США від Республіканської партії віддати голос за кандидатку від Демократичної партії, повідомив американський новинний сайт Politico.

 

 

Згідно з повідомленням видання, так вчинити 92-річний Буш пообіцяв Кетлін Кеннеді Таунсенд – небозі екс-президента США Джона Кеннеді.

 

Колишня віце-губернаторка штату Меріленд Кетлін Кеннеді Таунсенд виклала в Facebook фотографію зустрічі з Джорджем Бушем-старшим, супроводивши знимку підписом: «Президент сказав мені, що голосуватиме за Гілларі».

 

Щоправда офіційні представники колишнього президента США поки що не підтвердили цієї інформацію. «Тим хто повідомляє, як Джордж Буш голосуватиме цього року, – поки що не зрозуміло, чи був присутній хтось там ще, щоб підтвердити слова Кетлін Кеннеді Таунсенд. Поки ще перевіряю, будьте напоготові», – написав у Twitter’і прес-секретар Буша Джим Макґрат.

 

Хоча відомо, що й раніше Джордж Буш-старший, котрий обіймав посаду президента США з 1989 до 1993 року, рішуче виступав проти номінації Дональда Трампа кандидатом від Республіканської партії на президентських виборах.

 

Про своє небажання голосувати за Дональда Трампа  заявив також син Джорджа Буша-старшого – Джеб Буш, котрий не зумів домогтися успіху в боротьбі за цю номінацію від Республіканскойй партії. З аналогічними заявами виступили також інші суперники Трампа в передвиборних перегонах  Тед Круз і Джон Касіч.

20.09.2016