Нацполіція почала службове розслідування у справі керівника карного розшуку Миколи Гладюка.

 

У Нацполіції обіцяють оприлюднити відео з АЗС у Львові, де вночі 8 вересня затримали керівника карного розшук ГУ Нацполіції Львівщини Миколу Гладюка, який був за кермом службової «Тойоти» у нетверезому стані. Про це розповів начальник департаменту комунікації Нацполіції Ярослав Тракало, інформує ЗіК.

 

Зі слів Ярослава Тракала, наразі за цим фактом департамент внутрішньої безпеки Національної поліції провадить службове розслідування.

 

«Такий факт дійсно мав місце. Наразі розпочато службове розслідування, за підсумками якого керівництвом Національної поліції будуть ухвалені відповідні кадрові рішення», – повідомив Ярослав Тракало.

 

Він додав, що на службове розслідування потрібно близько місяця часу згідно зі законодавством.

 

«Але, я думаю, ми його проведемо у значно стисліші терміни», – додав речник Нацполіції.

 

У межах розслідування вивчаються відеоматеріали з АЗС, де патрульні затримали керівника карного розшуку. Їх обіцяють оприлюднити після завершення службового розслідування.

 

Патрульні затримали керівника карного розшуку на АЗС на вул. Джорджа Вашинґтона 8 вересня о 1:30 ночі. Його службовий автомобіль «Тойота Королла» перешкоджав іншим водіям заїжджати на автозаправку. Патрульні стверджують, що Микола Гладюк категорично відмовився пройти перевірку на алкотестері «Драґер». Сам керівник карного розшуку стверджує, що був тверезим, а його освідчення не провели.

09.09.2016