Протягом доби у системі е-декларування замельдувался 245 осіб.

 

Голова Національної аґенції з питань запобігання корупції Наталія Корчак повідомила, що в системі електронного декларування для чиновників протягом доби зареєструвалося 245 осіб.

 

Про це Корчак сказала в ефірі телеканалу "112-Україна".

 

"Сьогодні декларації в повному вигляді ще не представлені, але вже зареєстровані 245 осіб. Це декларанти, які активізували свої ключі і заповнюють декларації, але ще не завершили цей процес. Це про тих, хто вже заповнює декларацію з 1 вересня. Декларації, які були подані [до 1 вересня], вони леґітимні", – каже Корчак.

 

Утім, станом на 12:00 2 вересня на офіційній сторінці НАЗК не видно жодної декларації – поки що вони приховані від звичайного оглядача.

 

Також голова НАЗК сподівається, що до кінця року аґенція проведе тендери і закупить власне серверне обладнання. "Питання придбання серверного обладнання пов'язане з виділенням коштів з резервного фонду. Тому ми всі документи передали в Кабмін, і, я розумію, що питання вирішується позитивно. Коли нам виділять кошти, тоді ми проведемо тендерні закупівлі, та маю великі сподівання, що до кінця року ми вже будемо власниками серверів", – додала вона.

 

02.09.2016