Войцех Балчун презентував план реформування "Укрзалізниці".

 

Голова правління "Укрзалізниці" Войцех Балчун із командою презентували свій план дій Міністерству інфраструктури. Документ стосується усіх сфер діяльності "УЗ" та визначає короткострокові цілі "щодо відновлення нормальної діяльності компанії".

 

Про це повідомив голова правління "УЗ" Войцех Балчун на своїй сторінці у Facebook.

 

"Головною метою наших дій протягом найближчих шести місяців буде боротьба з корупцією. Зокрема, через запровадження прозорих тендерних процедур. Істотна зміна підходів – специфікації тендерів, що готуються під реалізацію проектів, повинні давати можливість отримати якомога більш ринкові пропозиції... У вантажних перевезеннях наша ініціатива спрямована на виключення корупційних дій. Зокрема тих, що відбувались через непрозорий розподіл вагонів. У найближчі місяці ми запровадимо пілотну комп’ютерну систему, яка автоматично розподілятиме вагони між клієнтами, що унеможливить сваволю чиновників", – повідомив Балчун.

 

За його словами, план охоплює також напрямки: підготовку до модернізації рухомого складу, запуск нових сполучень і покращення сервісу для пасажирів. "Від елементарної чистоти поїздів – до суттєвого підвищення якості обслуговування подорожуючих", – описав пан Войцех.

 

Також Бальчун анонсував "кроки щодо перевірки тарифної політики" і запевнив, що залізниця розпочне "набагато більш активну, ніж досі, міжнародну діяльність".

 

26.07.2016