Синютка звинуватив Садового в безгосподарності та безвідповідальності.

 

Ініціатива міського голови оголосити Львів зоною екологічного лиха – безвідповідальна і є перекладанням власної безгосподарності на інші плечі, заявив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, передає ЗіК.

 

«Я вважаю, що сесія обласної ради прийняла правильне рішення щодо оголошення сміттєзвалища зоною екологічного лиха. Це дасть можливість залучити додаткові кошти для його рекультивації. Але сьогодні оголошувати Львів зоною екологічного лиха, мені здається, безвідповідально. Це перекладання власної безгосподарності на інші плечі», – сказав Олег Синютка.

 

Як повідомляв Z, Андрій Садовий звернувся до президента та прем'єр-міністра з проханням оголосити Львів, Малехів та Грибовичі зоною надзвичайної екологічної ситуації.

 

Водночас сьогодні під час засідання сесії Львівської облради депутати звернулись до керівництва держави з пропозицією оголосити територію Грибовицького сміттєзвалища й прилеглих сіл зоною екологічного лиха і не підтримали пропозицію фракції «Самопоміч» та міського голови Львова Андрія Садового про оголошення міста Львова зоною лиха. За це рішення проголосували 69 депутатів.

07.06.2016