У поліції прокоментували інформацію ЗМІ про пошуки Тараса Познякова.

Начальник прес-служби ГУ Нацполіції України в Київській області Микола Жукович спростував заяви ЗМІ про те, що волонтери припинили пошуки зниклого 4 квітня дорогою до Києва львів'янина Тараса Познякова, передає 5 канал.

 

«Зниклого львів'янина, окрім правоохоронців, не припиняють шукати волонтери. Так, його сьогодні, як і на вихідних, шукають цивільний корпус батальйону «Азов» і муніципальна поліція Вишневого. До них від Нацполіції приставлено куратора – майора Сергія Бондаренка, який проводить пошуки разом із ними», – сказав Микола Жукович.

 

За його словами, шукають по всій Київській області, а більш ретельно – в районі Вишневого. Він додав, що поліція Київщини утворила спільну слідчу оперативну групу з львівськими поліцейськими і всі дії щодо пошуку зниклого Тараса Познякова координуються.

 

Також Микола Жукович прокоментував інформацію ЗМІ про те, що до зникнення львів’янина причетний росіянин, боєць Правого сектора, який також брав участь у перестрілці в Мукачевому.

 

«Ми бачили цю публікацію у ЗМІ, але у нас такої інформації немає. Це взагалі може бути «вкид», аби заплутати слідство. У суботу батько зниклого львів'янина надав нам інформацію про можливого підозрюваного, і ми зараз перевіряємо цю інформацію», – сказав Микола Жукович.

18.04.2016