Вихідними відбудеться молодіжний Форум солідарності.

15-17 квітня у Львові триватиме молодіжний Форум солідарності, в якому для обговорення актуальних проблем міста, країни та Європи зберуться молоді люди з усієї України, повідомили організатори Форуму.

 

У рамках Форуму в Національному університеті «Львівська політехніка» та Львівському національному університеті ім. Франка відбудуться круглі столи: «Бездомні – невидимі люди міста», «Проблеми літніх людей: старі без любові вмирають», «Біженці: виклики для Європи».

 

Також у «Львівській політехніці» відбудеться фотовиставка «Світ, який потрібно змінити», буде показано стрічку про ромів та можна буде почути лекцію про цей народ. А для мешканців львівського будинку престарілих та для бідних міста учасники форуму влаштують свято. Ще вони проведуть творчий вечір солідарності.

 

«Форум солідарності – це зустріч молодих людей зі всієї України, які хочуть зробити свої міста більш людяними, які мають великі й навіть зухвалі амбіції: змінити чиєсь життя, змінити місто, змінити увесь світ», – говорять організатори.

14.04.2016