Перший будинок для бійців АТО обіцяють звести вже до кінця року.

Перший житловий будинок для учасників АТО у Львові планують збудувати вже до кінця року, розповів директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко, передає Вголос.

 

За словами Віктора Писаренка, першими квартири в новому будинку отримають 53 сім’ї загиблих військових.

 

«Будівництво першого житлового 6-поверхового будинку обійдеться Львову у 27,8 млн грн, плюс 3,8 млн грн буде скеровано на інженерні мережі: воду, каналізацію, газопровід. Будувати житло, відповідно до результатів тендера, буде ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн», яке запропонувало найвигіднішу ціну. Роботи з прокладання інженерних мереж виконуватиме ТзОВ «Прогрестехбуд». Загалом перший будинок коштуватиме близько 30 млн грн і навіть більше, оскільки ми ще розглядаємо будівництво дороги до цього житлового масиву», – зазначив директор «Рембуду».

 

За його словами, на рахунках підприємства вже є 17 млн грн, а міська рада своїм рішенням передбачила ще 20 млн грн, які надійдуть на рахунок ЛКП у середині року.

 

«Цієї суми цілком достатньо, аби здати перший будинок із мережами і почати будівництво наступного – закласти фундамент», – сказав Віктор Писаренко.

 

Угоду з підрядником ЛКП «Рембуд» підпише вже сьогодні, 2 березня.

 

Віктор Писаренко додав, що наразі тривають проектні роботи щодо наступних будинків для учасників АТО: у травні буде завершено проект другого будинку, у липні – третього, до кінця року – решта документів.

 

Другий будинок, за словами Віктора Писаренка, здадуть в експлуатацію у 2017-му році, а за три роки будуть готові 210 квартир.

02.03.2016