Порошенко гуляв Львовом, слухав колядки і гостював в багатодітних переселенців.

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною і дітьми Євгенією, Олександрою та Михайлом відвідали Різдвяний ярмарок у Львові, послухали колядок та пофотографувались з охочими, повідомляє прес-служба Глави держави. Як писав Z, різдвяні свята Президент приїхав зустріти в селі Гута на Івано-Франківщині.

 

«Президентська родина оглянула ярмарок та поспілкувалася з людьми, які також прийшли на ярмаркову площу у день Різдва Христового. Серед відвідувачів ярмарку чимало львів'ян з родинами, гостей міста, молоді, школярів. Петро Порошенко вітав усіх зі світлим святом, бажав Божого благословення кожному.

 

Президент зі сім'єю відвідав на Різдво Львів і поспілкувався з містянами. Фото: прес-служба Президента

 

 

Біля Ратуші Президент з родиною переглянув Різдвяний Вертеп та послухав святкові колядки у виконанні містян та творчих колективів», – йдеться у повідомленні.

 

Під час різдвяної поїздки до Львова, Петро Порошенко також зустрівся з дітьми та батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу родини Бузівок. Василь і Галина Бузівки виховують шістьох дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 6 до 15 років.

 

«Сьогодні в Різдво, коли вчора увечері з’явилася Вифлеємська зірка, з'явилася надія, що все у нас буде добре, буде мир – це те, чого прагнуть усі українці, як на Сході, так й на Заході», - сказав Президент.

 

Дитячий будинок сімейного типу родини Бузівок у вересні 2014 року переїхав із Луганської області до Жовківського району Львівської області. З січня 2015 року міститься в с. Стремінь. Родина налагодила своє господарство, утримує домашню худобу та свійських птахів.

 

 

08.01.2016