Депутати виділили землю під будівництво виставкового центру, грошей на який немає.

Сьогодні, 30 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради 49 депутатів проголосували за те, аби виділики ЛКП «Агенція з підготовки подій» двох земельних ділянок на вул. Стрийській-кільцевій дорозі, повідомляє Галінфо.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що йдеться про будівництво виставкового центру у Львові, але наразі для його будівництва інвесторів немає.

 

Керівник фракції Української Галицької партії Тарас Чолій зазначив, що депутатам варто одразу домовитись, що гроші на цей виставковий центр виділяти не будуть, адже у місті є стадіон «Арена Львів», що можна використовувати як виставковий центр.

 

«Ми не такі багаті, щоб дозволяти собі таку розкіш», - сказав він.

 

Натомість Андрій Садовий зазначив, що виставкова справа є дуже вигідною.

 

Згідно з ухвалою, депутати припинили право користування Львівському ремонтно-будівельному управлінню земельного будівництва земельною ділянкою площею 7,5578 га на  вул. Стрийській, 195 та приватному акціонерному товариству «Львівський іподром» земельною ділянкою площею 3,6436 га на вул. Стрийській, 179.

 

Натомість депутати надали Львівському комунальному підприємству «Агенція з підготовки подій» дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для будівництва багатофункціонального комплексу (конференц-центру та виставкового залу) за рахунок земель сільськогосподарського призначення.

30.12.2015