З Нового року школярі перестануть платити за проїзд.

Директор департаменту комунального господарства Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак сьогодні, 21 грудня, повідомив, що з першого січня місцеві школярі таки їздитимуть в міському транспорті безкоштовно, відповідне рішення вже є, передє Фіртка.

 

У січні, за словами Михала Смушака, безоплатним проїздом школярі зможуть скористатись з 7:30 до 20:00, а вже з першого лютого їм роздадуть проїзні і обмеження зникнуть.

 

Як писав Z, відбулось громадське обговорення проекту про зниження вартості проїзду в міських маршрутках Івано-Франківська з 4-х до 3,50 грн та про запровадження безкоштовного проїзду для школярів з першого вересня до першого червня. Перевізники не були в захваті від пропозиції зі школярами, проте у міськраді пообіцяли відшкодовувати кошти з бюджету, попередньо це буде 500-600 тис грн на місяць.

 

Начальник відділу реформування департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Ігор Сенчук зазначив, що у майбутньому безкоштовний проїзд можуть запровадити і для учнів ПТУ.

22.12.2015