Канадійська машинобудівна компанія хоче вкласти гроші в підприємства області.

Один з найбільших  світових виробників залізничної техніки канадійська компанія Bombardier розглядає можливість співпраці з підприємствами Львівщини, що спеціалізуються на машинобудуванні, повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

 

Для обговорення питання голова ЛОДА Олег Синютка зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом  Ващуком.

 

Роман Ващук зазначив, що канадійська компанія шукає партнерів серед українських підприємств та розглядає можливість співпраці з корпорацією «Електрон»  та Львівським локомотиворемонтним заводом.

 

«Ми однозначно зацікавлені у  співпраці. Зі свого боку гарантуємо супровід бізнесу та всебічне сприяння», – сказав Олег Синютка, додавши, що подібні плани є свідченням стабільної ситуації на Львівщині попри події в країні.

 

Компанія Bombardier виробляє літаки бізнес-класу, залізничну техніку, трамваї. Bombardier Transportation є найбільшим в світі виробником залізничної техніки, Bombardier Aerospace – третій в світі виробник цивільних літаків. Штаб-квартира компанії Bombardier розташована у Монреалі, що у Канаді.

15.12.2015