Свободівець Сич – єдина кандидатура на крісло голови ради.

Депутат Івано-Франківської обласної ради Сергій Адамович запропонував на розгляд колег кандидатуру голови фракції ВО «Свобода» Олександра Сича як майбутнього керівника ради, передає Фіртка.

 

Олександр Сич – заступник міського голови, екс-голова обласної ради, був також народним депутатом і навіть віце-прем’єр-міністром.

 

«Хто парцював у попередньому скликанні облради, має чим пишатися. Незалежно він того, яким був режим, нам вдалося добитися, щоб обласна рада була незалежним органом впливу. Ми показували приклад демократії всім головам облрад. Прошу вашої підтримки, а сам обіцяю, як і завжди, бути вірним державі й служити громаді», – заявив Олександр Сич, пише Курс.

 

Голова найбільшої фракції («Солідарність») в облраді Остап Дзеса поцікавився, кого свободівець бачить на посадах своїх заступників, проте той не відповів, а лише зазначив, що хоче, аби в раді не було опозиції, а всі сили працювали консолідовано.

 

Як писав Z, напередодні установчої сесії обрані до облради депутати від «Солідарності» заявили, що за посадами не бігатимуть.

 

Фракція УКРОПу заявила, пише Стик, що підтримує кандидатуру Олександра Сича. Водночас, передає Фіртка, «Самопоміч» сказала, що категорично не підтримує кандидатів, вибраних у темних кабінетах.

07.12.2015