Завтра аеропорт ім. Данила Галицького отримає нового, вже третього за рік, керівника.

Завтра, 18 листопада, в Міністерстві інфраструктури України відбудеться конкурс на посаду керівника львівського аеропорту, написав на своїй сторінці в мережі Facebook народний депутат Ігор Васюник.

 

«Вже втретє за останній рік Міністерство інфраструктури змінює керівника аеропорту «Львів». Завтра в Міністерстві відбудеться новий конкурс на цю посаду. Обгрунтування міністерства – «діючий керівник Дмитро Шинкарчук не справився зі своїми обов’язками».

 

Якби обирали професіонала, талановитого менеджера з новим баченням стратегічного розвитку підприємства і головне – давали йому спокійно працювати і самостійно приймати рішення, - тоді все б було по-іншому. А так в нас продовжується політика призначення представників бізнес-груп», – написав нардеп.

 

За його словами, ані міністр Пивоварський, ані голова Львівської облдержадміністрації так і не відреагували на звернення трудового колективу та профспілки аеропорту провести відкритий прозорий конкурс на території держпідприємства, перед усім трудовим колективом аеропорту.

 

«Понад те, Рада трудового колективу і профспілка писали листи міністру з проханням, щоб їхні представники були присутні на конкурсі. На що їм відповіли, що вони не компетентні…Ну так, вони не настільки компетентні в корупційних схемах та відмиванні державних коштів як ставленики регіоналів, які досі займають керівні посади в аеропорту», – розповів Ігор Васюник.

 

«А тим часом львівський аеропорт потроху «загинається». 5-6 літаків в день – «достойний» рівень для міжнародного аеропорту», – додав він.

17.11.2015