Патрульна поліція міста отримала нового керівника.

Новим керівником патрульної поліції Львова став боєць АТО, командир ІІІ-го батальйону управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський, передає Радіо Свобода.

 

Антон Пузиревський підтвердив цю інформацію. За його словами, зараз він виїжджає у Київ, і після цього він буде представлений особовому складу поліції.

 

Чи звільнений, чи переведений на іншу посаду Юрій Зозуля, який більше двох місяців керував новою поліцією Львова, невідомо. Прес-служба Патрульної поліції Львова наразі нічого не повідомляє.

 

Громадські активісти розповіли, що минулого тижня відправили у Міністерство внутрішніх справ України кілька скарг на роботу Юрія Зозулі, якого звинувачували у тому, що він не зумів створити здорову атмосферу у колективі.

 

«Більшість поліцейських порядні люди, але атмосфера створилась нездорова. У нас є багато інформації, сподіваємось, що приїде внутрішня безпека, і ми всі матеріали передамо», – розповіла громадський активіст Наталя Шелестак.

 

Однією із версій щодо зміни керівника Патрульної поліції Львова є те, що він мав конфлікт із журналістами і громадськими активістами.

 

Сам Юрій Зозуля зазначав, що не знає про жодні скарги.

 

Як повідомляв Z, Юрій Зозуля запровадив для підлеглих своєрідний штраф за недотримання дисципліни у відділі – читання віршів перед особовим складом.

16.11.2015