Сплатити за проїзд у трамваї можна буде карткою MasterCard.

Незабаром у львівському трамваї можна буде розраховуватися за проїзд безконтактними платіжними картками MasterCard, повідомили в «Ощадбанку».

 

«Компанія MasterCard, Ощадбанк та Львівська міська рада зробили перший крок до впровадження е-квитка у Львові — підписали Меморандум про тристоронню співпрацю. У рамках партнерства оновлену картку львів'янина випустять із безконтактною технологією MasterCard, а на двох лініях львівського трамвая встановлять термінали для прийому безконтактних розрахунків», — розповіли в банку.

 

Завдяки цьому власники безконтактних карток MasterCard і власники картки львів'янина зможуть розраховуватись швидше, зручніше і безпечніше, ніж звичайною карткою. А безконтактна картка учасника АТО даватиме можливість користуватись електротранспортом безкоштовно.

 

«Безконтактно оплатити проїзд буде просто: достатньо піднести безконтактну картку MasterCard до терміналу, розміщеного на поручні. Суму, що відповідає вартості проїзду, буде автоматично знято з рахунку без жодних додаткових комісій. Оплату підтвердять звуковий і світловий сиґнали», — пояснили в установі.

 

«Ощадбанк разом із MasterCard успішно реалізував цей проект у Києві: заплатити за проїзд безконтактною карткою можна у метрополітені, фунікулері та швидкісному трамваї. Можемо констатувати: послуга зручна та популярна», — зазначив Андрій Пишний, голова АТ «Ощадбанк».

 

Як повідомляв «Z», перші 10 карток львів'янина вже отримали учасники АТО.

09.11.2015