Невідомий влаштував стрілянину в метро Нью-Йорка.

Щонайменше 13 осіб поранено, зловмисника ще не впіймали.

 

 

Невідомий зловмисник влаштував стрілянину в нью-йоркському метро. Внаслідок інциденту щонайменше 13 людей було поранено. Про це повідомила інформаційна аґенція Reuters.

 

Стрілянина відбулася зранку у вівторок, 12 квітня, на станції метро 36th Street в районі Сансет-Парку в нью-йоркському районі Бруклін. Джерела в правоохоронних органах повідомили, що підозрюваний відкрив вогонь із платформи і кинув димову шашку в потяг, який зупинився на станції. Підозрюваний втік із місця злочину, його розшукує поліція. За попередніми даними, він був у помаранчевій робочій камізельці та в протигазі.

 

Можливий мотив нападу не називають. У першу годину після інциденту надійшли повідомлення від пожежної служби Нью-Йорка про виявлення вибухових пристроїв на станції метро, ​​але пізніше поліція Нью-Йорка повідомила в Twitter, що активних вибухових пристроїв не виявлено.

 

Тимчасом деякі місцеві ЗМІ повідомили про загибель п'яти осіб. Проте офіційного підтвердження цієї інформації немає.

 

В офісі мера Нью-Йорка Еріка Адамса (Eric Adams) закликали містян уникати цього району заради їхньої власної безпеки та щоб дозволити рятувальникам допомогти жертвам і провести розслідування. Станція метро 36th Street та суміжні станції наразі закриті.

12.04.2022