Стан Олега Сенцова катастрофічно поганий, — сестра політв'язня.

Сестра політичного в'язня Кремля Олега Сенцова Наталія Каплан розповіла, що стан її брата катастрофічно поганий. Про це йдеться в листі, який Олег Сенцов передав через адвоката, написала Наталія Каплан на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

"Все не просто погано, все катастрофічно погано. Олег майже не встає. написав, що кінець близько, і він це не про звільнення.

 

ЄСПЛ наполягає на переведенні в цивільну лікарню, причому ближче до місця прописки. Олег відмовився, каже, що він просто не переживе етап, а в цивільній лікарні в Лабитнангі, куди він вже потрапляв в реанімацію, над ним знущаються ще більше, аніж в тюремній", — написала Наталія Каплан.

 

Міністерство закордонних справ України відреагувало на цю інформацію і закликало міжнародних партнерів посилити тиск на Росію для звільнення незаконно засудженого Олега Сенцова, який майже три місяці тримає голодування на знак протесту проти утримання Росією політв'язнів, повідомила речниця МЗС Мар'яна Беца в Twitter.

 

"Тривожна інформація про погіршення здоров'я О.Сенцова. Закликаємо партнерів посилити тиск на РФ для його звільнення", — написала вона.

08.08.2018