Реальність мінлива

 

Виставка харківської художниці Ольги Бабак «Реальність мінлива» – це результат піврічної праці в рамках стипендіальної програми міністра культури і національної спадщини Польщі «Gaude Polonia». Проект реалізовано під керівництвом проф. Анни Януш-Стжиш в майстерні глибокого та високого друку у Вроцлавській Академії мистецтв ім. Євгеніуша Гепперта.
Проект включає цикл графічних аркушів, арт-бук та анімацію, що створені на основі експериментів з різними техніками глибокого друку.

Ідея проекту полягає в тому, щоб показати Вроцлав із своїм характером та звичками через призму сприйняття приїжджої людини. Блукання по місту перетворюється у своєрідну гру, в якій пошук необхідного місця трансформується на пошуки в середині себе. Таким чином викреслюється власна мапа мінливої реальності, де все розміщено в довільному порядку, згідно із власним ілюзорним баченням. Схеми маршрутів перетворюються на конкретні лінії особистих пошуків; з’являються власні значущі позначки – кола, квадрати та прямокутники; плани середньовічних соборів будують орнаменти та узори; своєрідні рефлексії міста стають образами із впізнаваними пам’ятками давнини та сучасності…

Відкриття виставки - 13 жовтня о 18:00

Вхід вільний

Години роботи виставки: 
Пн-Пт 16:00-19:00
Сб-Нд 11:00-15:00

Музей Міста, пл. Ринок, 1 (підземелля Ратуші, вхід біля фонтану “Нептун”)

пл. Ринок 1Музей Міста Птн, 10/13/2017 - 18:00

До теми