Вечір пам'яті Юрія Шаріфова 

 

11 жовтня, початок о 19:00, у кав'ярні Вірменка, м. Львів, вул. Вірменська, 19, відбудеться Вечір пам'яті Юрія Шаріфова (25 травня 1946 — 21 липня 2017), видатного українського музиканта, музикознавеця, композитора і педагога, бас-гітариста групи «Open Blues Band», автора камерно-інструментальних і симфонічних творів, джазових композицій та естрадних пісень.

У середині 60-х був одним з перших, хто почав грати рок в Радянському Союзі. У 70-х — 80-х рр. грав у відомих українських ансамблях «Смерічка», «Червона Рута» (музичний керівник). У складі джаз-, рок-, поп-, фолк-груп та з сольними концертними програмами гастролював у 24-х країнах. Учасник сотень фестивалів. Музикант співпрацював з Софією Ротару, Володимиром Івасюком, Назарієм Яремчуком та багатьма іншими виконавцями. Отримав статус найкращого басиста Радянського Союзу.

Мав квиток № 1 у першому і єдиному в Україні фан-клубі «Бітлз», який отримав «за заслуги у рок-музиці». Член координаційної ради з питань джаз-, рок- та поп-музики Міністерства культури і туризму України.

Дискографія Юрія Шаріфова складає понад 15 компакт-дисків.

Вечір відбуватиметься в форматі музичних спогадів за участю Любові Аргачук (вокал), Ірини Ахекян (клавіші), Олега Калитовського (Калич Блюз, перкусія)

Вхід вільний

вул. Вірменська 19Вірменка Срд, 10/11/2017 - 19:00

До теми