«Zapadenska Cultura»

 

Андрій Васильків Вовк - простий львівський хлопчина, який хотів малювати, і почав малювати! Без сторонньої підтримки, освіти та курсів Андрій робить не аби які успіхи, не зважаючи на юний вік. Цікавим для відвідувачів його експозицій стала манера виконання Андрієм його картин. А робить їх він дуже "по-своєму". Саме тому графіка Андрія така безпосередня, щира і жива. Це те, на що варто подивитись.

"Не маю спеціальної художньої освіти (то впринципі видно).
Вдягаюся, як корінний львів’янин на гуманітарці.
Не п’ю, не курю, не ругаюся!
Не маю айфона чи інших гаджетів і вам не раджу.
Деколи шось малюю..малюю як вмію, як серце підкаже-як душа ляже!
«ZAPADENSKA CULTURA»
Всі роботи у моєму виконанні були намальовані спонтанно, без попередніх зарисовок чи ескізів. Одразу. Такий собі «фріхенд».
Кожна лінія, котра була якимось дивним чином криво виведення, змушувала мене проявляти творчий підхід і шукати новий шлях досягнення цілі.
Роботи виконані у стилі «стилі без стилю». Такий стиль є надто важкий та просякнутий невизначеністю. Роки праці та творчих мук. І ось він! Результат!
«ZAPADENSKA CULTURA» це ряд іронічно-саркастичних робіт. Така собі сатира буденного життя мешканців західної України. В цих роботах кожен впізнає щось своє, якусь частинку свого, або чужого життя. Життєві реалії зображені у простоті, без зайвих кольорів, фонів чи підтексту. Все як є, справжнє, знайоме та кумедне."


Виствка триватиме до 7 липня 2017 року, щодня у галереї просто неба "Щось цікаве"

пл. Ринок 13Арт-центр «ЩОСЬ ЦІКАВЕ» Птн, 06/16/2017 - 19:00

До теми