«All that Jazz» Ростислава Павлика

 

На «Флюгерах Львова» виросли цілі покоління слухачів і музикантів, а гурти, які починали тут свою кар'єру, стали зірками. За п’ятнадцять років на фестивалі виступило 283 гурти, через «Флюгери» пройшло понад 100 тисяч відвідувачів, дерева у дворику виросли на 80 см, а радості та знятих з неба зірок не злічити.

Цьогоріч фестиваль проходитиме з 29 квітня по 1 травня в дворику Львівської Ратуші. На п’ятнадцятих «Флюгерах» гратимуть: оркестр Радості і Щастя «Familia Perkalaba», world-music гурт з Ірландії «Yurodny», буковинський гуцул-хоп «Гуцул Каліпсо», Ірена Карпа із рок-гуртом «QARPA», український кантрі-блюз «Lemko Bluegrass Band», тернопільський електронний проект «Tik TU», ґранж-бенд з Угорщини «Flop», подільський фундаментал «Пропала Грамота», Bria Blessing та ShockolaD+PL у супроводі камерного оркестру, новий львівський етно-проект «Torban», драйвовий ф'южн-фолк із Кривого Рогу «Роялькіт», польський експресивний квартет «Siostry і Łotry» та чуттєва і запальна «GrozovSka Band».

На традиційному «Прокиданні» виступить Саша Кольцова зі своїм проектом «Крихітка». Під її ніжні і проникливі пісні Львів прокинеться у неділю 30 квітня.

Фотовиставка пригадає найцікавіші моменти попередніх фестивалів, і налаштує на передчуття наступного, 15-го фестивалю. Відкриття — о 19:00. Вхід — вільний.

вул. Вірменська 35Арт-кав'ярня «Квартира 35» Чтв, 04/20/2017 - 19:00

До теми