У пожежі в Старичах загинув військовослужбовець.


Один військовослужбовець загинув, а ще один отримав опіки внаслідок пожежі, що сталася сьогодні над ранок у військовій частині в селі Старичі на Львівщині. Про це повідомили в пресслужбі Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

 

Фото: facebook.com/MNSLVIV

 

«Сьогодні, 19 листопада, близько 05.00 ранку, в одній з військових частин, що дислокуються в селищі Старичі, Яворівського району Львівської області, сталася пожежа. Унаслідок загоряння будівлі загинув офіцер, ще один дістав травми і з опіками був оперативно доставлений до Центральної районної лікарні міста Новояворівськ. Пожежу локалізовано. Причини та обставини події з’ясовують представники Військової служби правопорядку у ЗС України та Національної поліції України», – йдеться в повідомленні.

 

Як додали в ГУ ДСНС у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 05:03. Пожежа виникла в адміністративній будівлі розміром 40 х 12 м.

 

Фото: facebook.com/MNSLVIV

 

Пожежу гасили рятувальники з Яворова, Новояворівська, пожежно-рятувальних постів селищ Немирів та Івано-Франкове й пожежно-рятувальна техніка з найближчих підрозділів. О 06:26 вогнеборці локалізували пожежу, а о 08:08 повністю ліквідували. Проте вогонь устиг знищити будівлю.

 

Фото: facebook.com/MNSLVIV

 

Офіцера 1978 року народження, який отримав термічний опік спини й обох рук, у стані середньої важкості госпіталізували в Новояворівську районну лікарню. Під час ліквідації пожежі в одному з приміщень виявили тіло загиблого.

 

19.11.2019