У Франківську встановлюють ковзанку.


Цієї зими в Івано-Франківську біля міської Ратуші діятиме професійна ковзанка. Відкрити ковзанку планують першого дня зими, тож днями її вже почали встановлювати. Монтують обладнання львівські підприємці.

 

Біля ратуші у Франківську почали монтувати обладнання для ковзанки. Фото: facebook.com/ruslan.martsinkiv

 

Особливість катка буде в тому, що він не боятиметься впливу зовнішніх температур. Тут діятиме система охолодження криги, тож відсутність морозу не завадить роботі ковзанки, – повідомляє ТРК РАІ.

 

Щоб покататися змогли всі охочі, відразу біля ковзанки діятиме прокат ковзанів – загалом 400 пар. Як обіцяє мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, ціна катання й оренди не виходитиме за межі розумного, також діятимуть знижки для пільговиків.

 

На період функціонування ковзанки в'їзд на площу Ринок обмежать. Про перекриття в'їздів водіїв обіцяють попередити заздалегідь. Навколо катка розгорнуть зимовий ярмарок.

 

До слова, 8 листопада виконавчий комітет Львівської міської ради також ухвалив рішення, що з 18 листопада у Львові на площі Ринок запрацює льодова ковзанка. Вона функціонуватиме до 20 березня 2020 року – повідомляє 032.ua. 

 

Фото: lviv.sq.com.ua

 

Традиційно каток встановлять з північного боку площі Ринок. Мерія також зобов'язала власників дотримуватися санітарних норм допустимого шуму та забезпечити можливість надання невідкладної медичної допомоги на місці за потреби.

 

Облаштує атракцію в центрі Львова ТзОВ “Науково-виробнича фірма “Відкриті комп’ютерні системи“ (ВІКОС). Компанія зареєстрована у Львові на вул. Горбачевського, 24 та існує з 2008 року. Керівником вказаний Ігор Величко, засновником – Віталій Критович.

 

14.11.2019