Тернопіль має нового молодіжного мера.

 

Новою очільницею Молодіжної міської ради та, відповідно, молодіжним міським головою Тернополя обрали представницю ГО «Військово-середньовічний клуб "Золота шпора"», студентку ТНМУ ім. Горбачевського та членкиню НСОУ «Пласт» Романну Павлюк. Її кандидатура перемогла під час альтернативного голосування за трьох кандидатів – представників різних громадських організацій міста.

 

 

Секретарем ради обрали Тараса Мартиніва з громадської організації «Молодіжний націоналістичний конгрес – Тернопіль».

 

Заступниками молодіжного міського голови за напрямами стали:

 

Ярослав Жданович (ВМГО «Молодіжний центр працевлаштування» у Тернопільській області) – у роботі з громадськими організаціями,

 

Віталій Матвеєв (ТНТУ ім. Івана Пулюя) – у роботі зі студрадами,

 

Роман Радійовський (президент міського учнівського парламенту «Наснага»).

 

 

Нове скликання ММР налічує 23 представники молоді з-поміж школярів, студентів і представників громадських організацій.

 

Згідно з Положенням про роботу, скликання ради триває два роки і розпочинає свою роботу з моменту підписання розпорядження міського голови Тернополя про склад Молодіжної міської ради.

 

Молодіжна міська рада при Тернопільській міській раді є консультативно-дорадчим органом Тернопільської міськради та її виконавчого комітету з питань молодіжної політики. Метою її діяльності є сприяти взаємодії міської ради та її виконавчих органів і молоді Тернополя, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, які впливають на життя молоді та її участь у всіх сферах життя суспільства в місті.

 

Нагадаємо, нещодавно було обрано студентського мера Львова.

 

14.11.2019