У конкурсі на посаду директора «Галсільлісу» переміг Володимир Мельник.

 

Конкурсна комісія Львівської облради визначила з-поміж кандидатів переможця на посаду керівника обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс». Це – Володимир Мельник, який вже 1,5 місяця виконував обов’язки керівника підприємства, інформує IA ZIK.

 

На посаду гендиректора «Галсільлісу» претендували колишній інженер одного із лісгоспів Володимир Богач, доцент Національного лісотехнічного університету, колишній директор заповідника «Розточчя» Олег Данчук і колишній директор Стрийського дочірнього підприємства «Галсільліс» Володимир Мельник, якого у січні призначили виконувачем обов’язків керівника підприємства.

 

Усі кандидати представили свої програми розвитку лісової галузі. Хоча найбільш ґрунтовною виглядала програма доцента Національного лісотехнічного університету Олега Данчука, члени конкурсної комісії проголосували за іншого кандидата – Володимира Мельника.

 

Переможець конкурсу розповів, що станом на 1 січня кредитна заборгованість підприємства становила 14 млн грн. Також назвав недостатнім прибуток підприємства в 3-4 млн грн у рік.

 

Володимир Мельник сподівається на бюджетні кошти на вирощування посадкового матеріалу в теплицях та закупівлю пожежних автомобілів. У 2018 році планує запустити перші деревопереробні цехи та створити карту лісів.

 

Остаточне рішення щодо призначення гендиректора «Галісільлісу» має бути ухвалено на сесії Львівської облради.

28.02.2017