У середмісті відремонтують 2 історичні вулиці.

 

У 2017 році департамент комунальної політики Івано-Франківської міськради планує ремонт 17 вулиць на загальну суму 26,854 млн грн, розповів сьогодні, 28 лютого, директор департаменту Михайло Смушак, інформує Курс.

 

Так, вулицю Хмельницького від Сагайдачного до Надрічної планують відремонтувати до червня. 

 

Вулиця Шевченка вже на етапі завершення: встановлюють світильники, клумби і смітники. Її відкриття планується до Дня міста.

 

На вибірковий капітальний ремонт вул. Слави Стецько передбачено 2,6 млн грн, тендер оголосять протягом двох тижнів. Також цьогоріч очікується ремонт вулиць Нової, Кардинала Любачівського.

 

«Практично завершений проект вулиці Тринітарської. Були зауваження архітекторів, щоб зберегти історичну бруківку. Вона покриває більше половини вулиці. Ми її, звісно, збережемо», – зазначив Михайло Смушак.

 

Сусідню вулицю Станіславську також відремонтують зі збереженням автентичної бруківки. Чиновник додав, що у зв'язку з ремонтом Станіславської і Тринітарської центр міста можуть перекрити на півроку.

 

Також оголошено на 1,5 млн грн додатковий тендер на поточний ремонт вулиць, які давно не ремонтувалися і залишились без асфальту після зими.

 

Міський голова Руслан Марцінків доручив поточні ремонти завершити до Великодня.

28.02.2017