Помер колишній голова обласної ради Анатолій Жукінський.

 

Учора, 26 лютого, помер голова Тернопільської обларади 2002—2006 років Анатолій Жукінський. Похорон відбудеться 1 березня, повідомили в ТОР.

 

У поліції Тернопілля розповіли, що в п’ятницю, 24 лютого, о 20:50 отримали повідомлення про напад. На місце події поїхала слідчо-оперативна група.

 

"Зі слів потерпілого, близько 19:30 на нього біля гаража на вулиці Паращука в Тернополі напали двоє невідомих. Вони заштовхали пенсіонера в гараж, зв'язали руки пластиковими стяжками, на голову натягнули поліетиленовий пакет і, погрожуючи пістолетом і завдаючи тілесні ушкодження, вимагали гроші", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

 

Нападники забрали 1,5 тис. грн й iPhone і втекли.

 

Через півтори години Анатолій Жукінський отямився, зміг вийти з гаража і зайти в магазин, звідки люди викликали швидку допомогу та поліцію.

 

"Потерпілого бригада швидкої допомоги забрала в лікарню. Медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та множинні садна обличчя. Після надання допомоги його відпустили за місцем проживання. У суботу потерпілий ще спілкувався зі слідчими. Він повідомив, що нападники були в балаклавах", — йдеться в повідомленні.

 

Цей випадок правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 187 частина 3 ККУ (Розбій з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

 

Проте через півтори доби Анатолій Жукінський помер у власному будинку від повторного інфаркту міокарда.

 

Слідство триває, правоохоронці розшукують нападників.

27.02.2017