В Академії Сухопутних військ відбувся день відкритих дверей.

 

У рамках Дня відкритих дверей Національну академію сухопутних військ відвідали майже півтисячі юнаків та дівчат – учнів випускних класів, які навчаються у школах Львова й області, повідомили в медіа-центрі Академії.

 

Хлопці та дівчата змогли ознайомитися з умовами навчання та побуту майбутніх офіцерів, на власні очі побачити зразки озброєння та військової техніки, зокрема й новітньої.


День відкритих дверей в Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного у Львові.
 

Розпочалися заходи у клубі Академії, де гості переглянули презентаційний фільм про сучасні курсантські будні, а оглянувши експозицію музею ВНЗ, вони детальніше познайомилися з історією навчального закладу.

 

Згодом школярі, розділившись на декілька груп, у супроводі сьогоднішніх курсантів закладу відвідали провідні кафедри Академії. У стрілецькому навчально-тренувальному комплексі вони не лише спостерігали за вправною роботою курсантів, а й самі перевірили власну влучність у стрільбі з оптико-електронних тренажерів стрілецької зброї. Нікого не залишили байдужими й сучасні тренажери бойових машин — БМП і танків.



 

В Академії зазначають, що набір курсантів протягом останніх років значно збільшився. Водночас зросла й кількість охочих здобути офіцерський фах.

24.02.2017