«Це не людина з вулиці», – Андрій Садовий розповів про нового керівника Центру для АТОвців.

 

Як повідомляв Z, у Львові без обговорень із громадськістю та профільною депутатською комісією тихцем призначили нового виконувача обов’язків директора Центру надання послуг учасникам АТО.

 

Сьогодні, 23 лютого, міський голова Львова Андрій Садовий розповів, хто такий Василь Трущак і чому призначили саме його, інформує Львівський портал.

 

«Це є технічне питання. Це є працівник, який давно працює в департаменті гуманітарної політики. Він сам афганець, пройшов зону бойових дій, був поранений, має менеджерські здібності.

 

Він сьогодні виконує обов’язки керівника. Якщо він якісно буде виконувати свою роботу, тоді, можливо, будемо вносити його кандидатуру на затвердження комісії. Наразі дуже важливо, щоби був керівник. Пані Рубай, яка досі виконувала обов’язки керівника, перейшла на іншу роботу. Тому ми подивились, яка людина може її замінити, адже це документи, бухгалтерія, фінанси.

 

Ми не візьмемо людину з вулиці, яка не знає специфіки, адже це також і бюджетні кошти. Треба мати людину, яка готова виконувати таку роботу. Не може бути перерваний цикл, робота має виконуватись щодня», – розповів Андрій Садовий.

23.02.2017