Викрадення Гончаренка інсценізували для запобігання замаху.

 

Служба безпеки України затримала осіб, які планували викрадення і спричинення каліцтв народному депутатові Олексію Гончаренку.

 

Про це повідомили на брифінґу начальник управління СБУ Одещини Сергій Батраков і обласний прокурор Олег Жученко, інформує "Думская".

 

Як розповів Батраков, спецслужба перехопила переписку осіб, які готували викрадення Гончаренка, під час "відпрацювання" осіб, що розповсюджували антиукраїнську літературу.

 

Замовником і організатором планованого злочину "силовики" назвали депутата Лиманської районної ради від "Опозиційного блоку" підприємця Олександра Кушнарьова, син котрого, член проросійської "Одеської дружини" Геннадій Кушнарьов, помер у травні 2014 року в Будинку профспілок.

 

Зі слів правоохоронців, кіднепери не планували вбивства Гончаренка, а нібито мали його осліпити, застосувавши кислоту, й перебити коліна.

 

У четвер СБУ провела операцію, затримавши і Кушнарьова, і його спільників. Сам Гончаренко жодної шкоди не зазнав і увесь час з моменту "зникнення" перебував у безпечному місці.

 

Видання "Думская" зізналося, що поширило дезінформацію про викрадення Гончаренка на прохання правоохоронців.

 

23.02.2017