Бізнес-школа УКУ відкриває черговий курс для учасників АТО.

 

Сьогодні, 13 лютого, у Львові відбулось відкриття освітнього курсу «Власна справа» для учасників АТО та членів їх родин від Львівської бізнес-школи Українського католицького університету.

 

Курс «Власна справа» - це 3-місячне безкоштовне навчання як для кадрових, так і для мобілізованих війьскових, які захищали Україну в зоні АТО. Також до набору запросили членів родин учасників АТО. По закінченні курсу студенти отримають відповідні сертифікати.

 

Навчання стартує 20 лютого. Протягом 3-х місяців АТОвців вчитумуть навичкам, які необхідні для відкриття власного бізнесу. Серед тем, що розглядатимуться: «Менеджмент організацій», «Бізнес-моделювання», «Маркетинг», «Ділове адміністрування», «Фінансовий менеджмент», «Управління персоналом», «Юридичні аспекти ведення бізнесу», «Робота з банками».

 

Програма реалізовується у межах проекту «Україна – Норвегія: Перепідготовка і соціальна адаптація військовослужбовців та членів їх сімей в Україні», що фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії, а організацією і проведенням цього проекту в Україні займається Міжнародний соціальний фонд адаптації.

 

Це вже не перший набір на навчання військових від Львівської бізнес-школи. Попередній курс «Власна справа» тривав минулоріч протягом жовтня-грудня, його учасниками стали 30 АТОвців та членів родин військових.

13.02.2017