Ще одна людина постраждала від морозу.

 

На Львівщині за минулу добу внаслідок переохолодження до лікарні з обмороженнями потрапив ще один чоловік, інформує департамент з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

 

Так, 9 лютого до Служби порятунку о 21:20 від чергової Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що в хірургічне відділення поступив 48-річний житель с. Жовтанці з діагнозом  «обмороження обох кистей рук ІІ-ІІІ ступенів».

 

Як повідомляв Z, того ж дня у с.Збруї на Бродівщині знайдено тіло 54-річної жінки без ознак насильницької смерті. Імовірна причина загибелі – загальне переохолодження.

 

За інформацією департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА з початку зимового періоду на території області від переохолодження та обморожень госпіталізовано в лікувальні заклади 126 осіб. Померло 32 особи.

 

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує громадянам про основні правила безпеки під час перебування на свіжому повітрі під час морозів: в жодному разі не вживати алкогольних напоїв, носити вільний багатошаровий одяг, не носити тісне взуття, не носити на морозі металевих прикрас, після довгого перебування на холодному повітрі обов’язково переконатись у відсутності обмороження.

 

Також на території Львові та Львівської області працюють стаціонарні пункти обігріву.

10.02.2017