Міськрада шукає директора музею «Територія Терору».

 

Управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради оголосило конкурс на вакантну посаду директора Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору», інформує Музейний простір.

 

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: повна вища освіта відповідного спрямування  (магістр, спеціаліст);стаж роботи у сфері культури не менше 3 років; володіння державною мовою; володіння основними навиками роботи на персональному комп’ютері; здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора закладу культури.

 

Додаткові критерії: повна вища освіта за напрямом підготовки: «Історія», «Музеєзнавство», «Пам’яткознавство», «Культурологія»; післядипломна освіта в галузі управління; ступінь МВА (Master of Business Administration), MPA ( Master of Public Administration),  MLA (Master of Liberal Arts),  магістра бізнес-адміністрування чи магістра державного управління; науковий ступінь доктора філософії (кандидат наук) чи доктора наук; знання чинного законодавства в галузі культури, охорони праці; основ трудового законодавства; нормативних актів, що регулюють музейну діяльність; форми і методи проведення науково-дослідницької,  експозиційно-виставкової, реставраційної, видавничої та методичної роботи музею; знання сучасних методів господарювання та управління; володіння іноземною мовою; досвід розроблення чи участі  у реалізації інвестиційних та грантових проектів; досвід роботи на керівних посадах в установах, програмах, проектах у сфері культури; бездоганна ділова репутація.

 

Документи приймаються з 1 лютого до 3 березня 2017 року (включно). Додаткова інформація надається тел.: 2975730, 297860.

 

Водночас у міській раді зазначили, що представники громадських організаці відповідного спрямування можуть подати заявки на участь своїх членів у роботі конкурсної комісії, що визначатиме директора музею. Усього в комісії будуть троє представників ГО.

06.02.2017