Електропостачання Авдіївки відновили.

 

У Авдіївці відновили електропостачання.

 

Про це повідомив голова Донецької обласної адміністрації Павло Жебрівський під час доповіді президентові щодо ситуації в місті.

 

Президент висловив подяку всім, хто допомагав долати наслідки аварійного становища, спричиненого обстрілами контрольованих Росією екстремістів, і всім небайдужим, хто подав руки постраждалим, інформує прес-служба АП.

 

Окремо Петро Порошенко висловив подяку українським воїнам, які "зробили все можливе для того, щоби не дати Російській Федерації спровокувати гуманітарну катастрофу й дестабілізувати ситуацію як у Авдіївці, так і по всій лінії фронту".

 

Станом на 8:00 Державна служба надзвичайних ситуацій повідомила: до централізованого електропостачання підключили 80% міської інфраструктури. "Співробітниками ДСНС спільно з представниками паливно-енергетичної компанії планується продовжити роботи по підключенню 20 відсотків міста та перепідключенню об’єктів соціально-побутової сфери з електрогенераторів на централізоване електропостачання", – поінформували у рятувальній службі.

 

Наразі в місті функціонує один пункт життєзабезпечення (7 наметів ДСНС, 1 благодійної організації), 3 стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось 11,8 тис. осіб, 3 польові кухні.

 

06.02.2017