ДМС відкрила електронні черги для отримання паспортів.

 

Державна міграційна служба відкрила доступ до своїх підрозділів у Львові через електронну чергу, інформує Урядовий портал.

 

Відтепер львів’яни можуть попередньо обрати годину подання документів для оформлення закордонного паспорта чи паспорта-картки. Окрім попереднього запису на сайті Державної міграційної служби України та в терміналах у підрозділах ДМС, можна записатися в поточну чергу «сьогодні на сьогодні».

 

Електронна черга для обслуговування громадян запроваджена у Державній міграційній службі України у 2016 році. Її вже запустили у Києві, Одесі й Дніпрі. Послугою скористались 185 тис. людей.

 

Як повідомляв Z, львів’яни можуть скористатися ще одним нововведенням – оформити паспорт для виїзду за кордон та паспорт-картку у центрах надання адміністративних послуг.

 

«Державна міграційна служба України всіляко сприяє центрам надання адмінпослуг у запуску оформлення паспортів, оскільки це збільшує кількість місць, у яких можна оформити документи, а відтак зменшує черги та корупційні ризики», – зазначили в ДМС.

24.01.2017