"Свободівець" вийшов із БПП та парламентської коаліції.

 

Народний депутат Юрій Бублик подав до апарату Верховної Ради заяву про вихід із фракції Блоку Петра Порошенка та припинення членства у коаліції "Європейська Україна".

 

Про це Бублик (обирався до ВР від одного з мажоритарних округів на Полтавщині; кандидат від ВО "Свобода") написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Однією з причин свого демаршу назвав корупцію. "На жаль, чинна влада не ставить за мету ліквідувати корупційні схеми, вона бажає їх очолювати. А в умовах війни, яку замаскували під АТО, це є нічим іншим як цинічним мародерством", – заявив Бублик.

 

Нардеп стверджує, що весною 2016 року приєднався до коаліції "з метою подолання парламентської кризи та недопущення позачергових парламентських виборів". "Мав надію, що збережена парламентська коаліція, в умовах війни, активізує свою роботу в напрямку посилення обороноздатності нашої країни та покращення життя українців, розпочне реальну боротьбу із корупцією", – розпачає депутат.

 

Прикладами корупції Юрій Бублик назвав побори у департаменті Державної архітектурно-будівельної інспекції Полтавщини, місцевому Держгеокадастрі, у газовій системі області. Нардеп стверджує, що київське керівництво "і в темі, і в долі".

 

 

23.01.2017