На посаду голови Нацполіції претендуть 4 львів’ян.

 

У консультативному конкурсі на посаду очільника Нацполіції України беруть участь 64 претенденти, з них 4 – живуть і працюють у Львові.

 

Це Рустам Казімов, який ще з радянських часів до 1997-го пройшов усі ланки кар'єрного росту в Личаківському райвідділі, а відтоді й до 2008-го (до виходу на пенсію) очолював Винниківський міський відділ міліції. Був депутатом міської ради Винників з 2006 року, а у 2015-му балотувався туди ж від Демальянсу.

 

Другим є Іван Клонцак – пенсіонер, ветеран міліції. Раніше працював заступником начальника відділу -- начальник міліції громадської безпеки Стрийського МВ ГУМВСУ у Львівській області, пишуть Львівські новини.

 

Ще один претендент, Орест Михайлецький, наразі працює заступником начальника управління Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБ України, а раніше був підполковником міліції, начальником сектору управління Головного управління МВС України у Львівській області.

 

Четвертий претендент –  Ростислав Макух, львівський підприємець, директор ТОВ «Альянс сервіс Україна», директор та юристконсульт ТОВ «Фокс Дистриб`ютор». Також він відомий як військовий волонтер, який свого часу багато допомагав добровольчим батальйонам.

19.01.2017