Надія Щур залишиться на посаді голови РДА.

 

Надія Щур залишиться на посаді голови Жовківської районної державної адміністрації, що випливає зі слів очільника Львівщини Олега Синютки після вислуховування її звіту про роботу на посаді протягом минулого року, пише сайт Рави-Руської та Равщини.

 

«Думаю, за цей період Надія Степанівна «згризла» себе як ніхто інший. Те, що святих немає, це зрозуміло. Я нікому не дзвонив і нікого не просив зробити якісь аналізи. Вирішив, що як воно буде – так воно і буде. Суспільство розділилося на дві частини – тих, хто думає, що результати аналізів сфальсифіковані, і тих, хто думає, що вони є правдивими», – сказав Олег Синютка.

 

Він показав стос листів, що, за його словами, отримав від районних депутатів і від сільських голів Жовківщини в підтримку Надії Щур.

 

«Я Надію Степанівну рекомендував на цю посаду і я відповідатиму за нею перед Президентом України. Дуже би хотів, щоби ця ситуація не розсварила, а об’єднала Жовківський район», - зазначив голова Львівсько ОДА.

 

Інформацію про те, що заява на звільнення не буде підписана, підтвердила і сама Надія Щур.

 

Як повідомляв Z, Надія Щур написала заяву на звільнення після того, як напередодні Нового року була затримана поліцією за кермування автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Чиновниця відмовилась пройти освідчення на драґґері та поїхала здавати аналізи в обласний наркодиспансер. Результати аналізів показали, що жінка не була п’яною. Народний депутат Володимир Парасюк, який примчав в наркоцентр щойно дізнався про інцидент, заявив, що результати аналізів сфальсифіковані і заблокував на робочому місці головлікаря Мирославу Кабанчик. У свою чергу, вона написала скаргу в поліцію на нардепа за незаконне утримання, проте двох лікарів, які брали аналізи в Надії Щур, звільнила. Частина громадськості вважає це необґрунтованим тиском.

18.01.2017