Нацполіція потребує дільничних, слідчих та оперуповноважених.

 

ГУ Нацполіції Львівщини потребує 60 дільничних офіцерів, 40 слідчих та 20 оперуповноважених. Оголошено конкурс на ці посади, повідомили у прес-службі обласної поліції.

 

Процес відбору до Національної поліції України відбуватиметься відповідно закону про «Про Національну поліцію». Конкурс складається з 7 етапів, для кожного з яких встановлено прохідний мінімум. Кандидати запрошуються на наступний етап лише за умови успішного проходження попереднього. Кандидати, які без поважних причин не з'явились на конкурсний етап в призначений час, не допускаються до подальшої участі в конкурсі.

 

Перший етап відбору – заповнення анкети та надання необхідних документів; другий – оцінка рівня логічного й аналітичного мислення та професійних знань (тестування); третій – медичний огляд; четвертий – перевірка рівня фізичної підготовки, п’ятий – психологічне тестування,  шостий – співбесіда з поліцейською комісією; сьомий – спеціальна перевірка, що передбачає перевірку відомостей про кандидатів щодо існування обмежень, пов'язаних із прийняттям на службу до поліції.

 

Загальна тривалість конкурсу становить близько 45 днів, для слідчих – до 60 днів. По завершенні конкурсу формується рейтинг кандидатів, які успішно пройшли всі етапи. Найкращі кандидати за рейтингом приймаються на службу до поліції та направляються на первинну професійну підготовку.

 

Детальніше з інформацією про конкурс можна ознайомитись тут.

16.01.2017