Головлікар обласного наркодиспансеру звільнила підлеглих, які сфальшували результати аналізів голови Жовківської РДА.

 

Мирослава Кабанчик, головний лікар Львівського обласного наркодиспансеру, звільнила підлеглих, які сфальшували результати аналізів на вміст алкоголю в крові затриманої у ніч на 30 грудня за кермом голови Жовківської РДА Надії Щур. Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомила керівник департаменту охорони здоров'я ОДА Ірина Микичак.

 

«Департаментом охорони здоров'я буде проведено службову перевірку в обласному наркологічному диспансері», – додала вона.

 

Як повідомляв Z, Надію Щур патрульні зупинили у ніч на 30 грудня на трасі Львів-Рава-Руська, її запідозрили у кермуванні автівкою в стані алкогольного сп’яніння, проте чиновниця відмовилась пройти тест на драґері. Її доправили для здачі аналізів у Львівський обласний наркодиспансер, там результати показали, що рівень алкоголю в крові Надії Щур не перевищував дозволені норми.

 

Про фальшування результатів аналізів заявив народний депутат Володимир Парасюк, на якого головлікар Мирослава Кабанчик написала скаргу в поліцію за незаконне утримання.

 

Надія Щур написала заяву на звільнення з посади голови Жовківської РДА.

02.01.2017