Савченко представила свою платформу РУНА.

 

Сьогодні, 27 грудня, народний депутат Надія Савченко презентувала у Львові свою громадську платформу РУНА, інформує Еспресо.

 

«Сьогодні ми хочемо вам представити громадську платформу. Це не політичний проект. Партія - це всього лише механізм. Вона у нас з'явиться, коли буде потрібно. Зараз це просто природне об'єднання людей, які чують саму суть, саму ідею, а не якісь гасла і якийсь популізм», - сказала Надія Савченко.

 

«РУНА - це  рух українського народу, активних мислячих українців. Це реформи українського народу заради зміни системи, справжньої зміни системи. Це революція українського народу як виняткова вимога Революції Гідності», - додала вона.

 

Надія Савченко також розповіла, звідки вона бере гроші на проект, зазначивши, що завжди готова до співпраці.

 

«Ніхто мене не фінансує. Проте є люди, які запитують: «Як ми можемо вам допомогти?» У нас є два відкритих фонди. Один зареєстрований на мене, який відкрила ще моя сестра, коли я перебувала у в'язниці. Другий відкритий на громадську організацію. Є два відкриті рахунки, і ви самі можете вирішувати, як голосувати, як думати, кому вірити. Ці рахунки залишаються для наповнення. Якщо ви бажаєте доєднатися або ідеєю, або фінансами, або якоюсь іншою допомогою, ми завжди відкриті. Ми завжди співпрацюємо», - сказала Надія Савченко.

 

Як повідомляв Z, у Львові платформу Надії Савченко представлятиме колишній депутат ЛМР Теодор Дяків.

27.12.2016