Добровольці почали блокаду ОРДіЛО з вимогою відпустити заручників.

 

Ветерани антитерористичної операції на сході України і волонтери запустили мобільні групи і почали формувати блокпости для блокування роботи нелеґальних торговельних маршрутів з непідконтрольної частини Донбасу.

 

Про це повідомив другий командир батальйону "Донбас" Анатолій Виноградський на прес-конференції у Києві, інформує аґенція "Інтерфакс-Україна".

 

"Був ультиматум про звільнення наших військовополонених, керівництво терористичних організацій його не виконало, через що ми розпочали організацію та проведення блокади східних окупованих областей", – сказав Виноградський.

 

З його слів, акція з блокади вже почалася. До ініціативи долучилися ветерани АТО і волонтери, а її організатори продовжують збір відомостей про канали торгівлі.

 

"Нас не цікавлять переходи, де цивільне населення везе собі капусту. Нас цікавлять канали контрабанди. І друге: нас цікавлять залізничні переходи. На сьогоднішній день, за нашими даними, лише на одному залізничному переході формуються нічні поїзди, і близько 5 ешелонів йдуть лише з однієї точки... з вугіллям", – розповів доброволець.

 

26.12.2016