Депутати затвердили бюджет розвитку.

 

Депутати Львівської міської ради ухвалили зміни до  бюджету розвитку міста на 2017 рік. За відповідне рішення проголосувало 46 міських обранців, інформує ЛП.

 

За словами директора департаменту економічної політики ЛМР Ірини Кулинич, бюджет розвитку міста становить майже 1,5 млрд грн.

 

«В основному ми продовжуємо роботи, які були розпочаті у 2016 році. Також виділяємо кошти на ґарантійні зобов’язання міста, передбачаємо суми на виготовлення кошторисної документації. Також в бюджеті розвитку передбачені кошти на реалізацію проектів громадського бюджету Львова. Виділяються кошти на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища, на інженерно-транспортну інфраструктуру міста. Окрім того, 40 млн грн – на охорону здоров’я, зокрема 30 млн – на нове обладнання для лікарень», – зазначила вона.

 

Також Ірина Кулинич додала, що 10 млн грн. виділяються на проект «Розумний район».

 

Під час обговорення питання депутати наголосили на скороченні фінансування деяких районів міста, зокрема, Шевченківського.

 

«У січні ми маємо виділити ще додатково по 10 млн грн. кожному району», – заявив депутат Петро Адамик.

 

Як повідомляв Z, раніше бюджет розвитку затвердив виконавчий комітет Львівської міськради, а потому відбулись громадські слухання з цього питання.

26.12.2016