Працівники паперового комбінату отримали зарплату вперше за 2 роки.

 

На Жидачівському целюлозно-паперовому комбінаті відновлюють виробництво. Вперше за 2 роки, відколи зупинився завод, працівники почали отримувати зарплату. Зокрема, сьогодні, 23 грудня, комбінат виплатив аванс за грудень, розповів керуючий санацією ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» Олександр Рудницький, інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

 

«Згідно із планом санації, затвердженого судом, на підприємстві розпочалась робота з відновлення виробничого процесу. Загалом відновлення виробництва продукції у повному обсязі розрахованого на 5 місяців. І ми очікуємо, що вже у квітні 2017-го Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат знову запрацює», – сказав Олександр Рудницький.

 

ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» займається виробництвом паперу, картону, гофрованих паперу, а також паперової та картонної тари.

 

У жовтні 2014 року на підприємстві було згорнуто виробничий процес, а понад 800 його працівників залишилися без роботи. Цього року було затверджено план санації підприємства.

23.12.2016